Rompamos el silencio
369
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-369,elision-core-1.0.8,ajax_updown_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,qode-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Rompamos el silencio

L’apoderament de la dona és una eina fonamental davant l’assetjament sexual. Està en les mans de totes i tots acabar amb la violència masclista.

– Realització: Andrea Homorozan, David Maldonado, Eric Delgado, Lies Oufighou, Milena Delgado i Yasmina Sabadus.

– Actor i actriu: David Maldonado i Yasmina Sabadus.

– Equip tècnic: Andrea Homorozan, Eric Delgado, Lies Oufighou i Milena Delgado.

– Talleristes: Jordi Campeny i Raquel Marques.
Aquest curtmetratge ha estat elaborat per alumnes de 3er d’ESO (curs 2016-2017) de l’IES La Guineueta de Barcelona que han participat en el projecte d’Aprenentatge i Servei «GenereM Salut Global». En el projecte hem actuat i reflexionat sobre com el gènere condiciona el dret a la salut de les persones, i com condiciona el nostre dia a dia i les nostres actituds vers el nostre entorn. “GenereM Salut Global” és un projecte de Farmamundi, realitzat amb la col·laboració de Drac Màgic i de l’Associació Candela, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.
Castellano: 

El empoderamiento de la mujer es un arma fundamental ante el acoso sexual. Está en las manos de todas y todos acabar con la violencia machista.

– Realización: Andrea Homorozan, David Maldonado, Eric Delgado, Lies Oufighou, Milena Delgado y Yasmina Sabadus.

– Actor y actriz: David Maldonado y Yasmina Sabadus.

– Equipo técnico: Andrea Homorozan, Eric Delgado, Lies Oufighou y Milena Delgado.

– Talleristas: Jordi Campeny y Raquel Marques.
Este corto ha sido elaborado por alumnos de 3º de ESO del IES La Guineueta de Barcelona que han participado en el proyecto de Aprendizaje y Servicio «GenereM Salut Global». En el proyecto hemos actuado y reflexionado sobre como el género condiciona el derecho a la salud de las personas, y como condiciona nuestro día a día y nuestras actitudes hacia nuestro entorno. «GenereM Salut Global» es un proyecto de Farmamundi, realizado en colaboración con Drac Màgic y Associació Candela, con el apoyo del Ayuntamiento de Barcelona.