Jo decideixo sobre el meu cos, i tu?
360
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-360,elision-core-1.0.8,ajax_updown_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,qode-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Jo decideixo sobre el meu cos, i tu?

Quina és la importància dels mètodes anticonceptius? Ens importa a tots, nois i noies, i tots ens hauríem d’informar. Per això, mai és tard per informa-te’n i actuar amb seguretat. Reflexiona, cuida’t i protegeix-te, que de cos només n’hi ha un.

Realització: Adrià Martínez, Helena Pibernat, Laia Balcells, Kali Dambelleh, Manel Vega.

Aquest vídeo ha estat elaborat per alumnes de 3er i 4rt d’ESO de l’Institut de Sils (Girona) participants en el projecte d’Aprenentatge i Servei «GenereM Salut Global». En el projecte hem treballat sobre el gènere com a condicionant del dret a la salut, apropant-nos a situacions de vulneració dels drets de les dones en el Sud global, així com a reflexionar sobre les analogies en el nostre entorn i sobre les pròpies pràctiques i actituts al respecte. Els vídeos resultants del procés d’aprenentatge permetran dur a terme una campanya de sesnibilització sobre la temàtica a la resta de la comunitat educativa i al poble.

GenereM Salut Global és un projecte de Farmamundi, realitzat amb la col•laboració de Drac Màgic i Associació Candela, amb el finançament de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

https://www.farmamundi.org

https://www.facebook.com/farmamundi/

https://twitter.com/farmamundi 

Yo decido sobre mi cuerpo, ¿y tú?

¿Cuál es la importancia de los métodos anticonceptivos? Nos importa a todos, chicos y chicas. Por eso, nunca es tarde para informarte y actuar con seguridad. Reflexiona, cuídate y protégete, que cuerpo sólo hay uno.

Realización: Adrià Martínez, Helena Pibernat, Laia Balcells, Kali Dambelleh y Manuel Vega.

Este vídeo ha sido elaborado por alumnos de 3º y 4º de ESO del Instituto de Sils (Girona) participantes en el proyecto de Aprendizaje y Servicio «GenereM Salut Global». En el proyecto hemos trabajado sobre el género como condicionante del derecho a la salud, acercándonos a situaciones de vulneración de los derechos de las mujeres en el Sur global, así como reflexionando sobre las analogías en nuestro entorno y sobre las propias prácticas y actitudes al respecto. Los vídeos resultantes del proceso de aprendizaje permitirán llevar a cabo una campaña de sensibilización sobre la temática en el resto de la comunidad educativa y del pueblo.

«GenereM Salut Global» es un proyecto de Farmamundi, realizado en colaboración de Drag Màgic y Asociación Candela, con la financiación de la Agencia Catalana de Cooperación al Desarrollo.