Ets un príncep o una princesa a la teva manera
357
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-357,elision-core-1.0.8,ajax_updown_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,qode-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Ets un príncep o una princesa a la teva manera

ots tenim cossos diferents! Ser diferent no és res dolent! Respectem els nostres cossos i els dels altres també! Si vols que et respectin, respecta’t; si vols que et respectin, respecta als altres.

Realització: Natàlia Martín, Raül Abejaro, Rocío Pérez Zafra, Sebas Grajales.

Aquest vídeo ha estat elaborat per alumnes de 3er i 4rt d’ESO de l’Institut de Sils (Girona) participants en el projecte d’Aprenentatge i Servei «GenereM Salut Global». En el projecte hem treballat sobre el gènere com a condicionant del dret a la salut, apropant-nos a situacions de vulneració dels drets de les dones en el Sud global, així com a reflexionar sobre les analogies en el nostre entorn i sobre les pròpies pràctiques i actituts al respecte. Els vídeos resultants del procés d’aprenentatge permetran dur a terme una campanya de sesnibilització sobre la temàtica a la comunitat educativa i al poble.

GenereM Salut Global és un projecte de Farmamundi, realitzat amb la col•laboració de Drac Màgic i Associació Candela, amb el finançament de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

https://www.farmamundi.org

https://www.facebook.com/farmamundi/

https://twitter.com/farmamundi

Castellano:

Eres un príncipe o una princesa a tu manera.

¡Todos tenemos cuerpos diferentes! ¡Ser diferente no es nada malo! ¡Respetamos nuestros cuerpos y los de los demás también! Si quieres que te respeten, respétate; si quieres que te respeten, respeta a los demás.

Realización: Natalia Martín, Raúl Abejaro, Rocío Pérez Zafra, Sebas Grajales.

Este vídeo ha sido elaborado por alumnos de 3º y 4º de ESO del Instituto de Sils (Girona) participantes en el proyecto de Aprendizaje y Servicio «GenereM Salut Global». En el proyecto hemos trabajado sobre el género como condicionante del derecho a la salud, acercándonos a situaciones de vulneración de los derechos de las mujeres en el Sur global, así como reflexionando sobre las analogías en nuestro entorno y sobre las propias prácticas y actitudes al respecto. Los vídeos resultantes del proceso de aprendizaje permitirán llevar a cabo una campaña de sensibilización sobre la temática a la comunidad educativa y del pueblo.

«GenereM Salut Global» es un proyecto de Farmamundi, realizado en colaboración de Drag Màgic y Asociación Candela, con la financiación de la Agencia Catalana de Cooperación al Desarrollo.