III Congrés per l’erradicació de les violències masclistes des dels serveis socials i santitaris
505
post-template-default,single,single-post,postid-505,single-format-standard,elision-core-1.0.8,ajax_updown_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,qode-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

III Congrés per l’erradicació de les violències masclistes des dels serveis socials i santitaris

  |   Actualitat, Agenda

Ja tenim preparat el III Congrés per l’erradicació de les #violènciesmasclistes des dels serveis socials i sanitaris que organitzem des de Farmamundi, conjuntament amb Associació Hèlia i SEPC Clínic, gràcies a la col·laboració de la Comissió d’Igualtat de la Universitat de Barcelona i Health Work Committees.

El III Congrés es desenvoluparà del 2 al 5 de desembre de 16 a 20h15 al Paranimf de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona. Tenim un programa ple de ponències i intervencions de la mà de grans professionals amb el que volem oferir una formació integral i de qualitat especialment a alumnat i professionals dels àmbits sociosanitaris per a garantir intervencions efectives en pro dels drets de les dones.

Si no formes part d’aquest col·lectiu sociosanitari també hi estàs convidat/da! La participació és gratuïta i subvencionada, però cal inscripció prèvia i les places són limitades.

INSCRIPCIONS

Per a resoldre qualsevol dubte podeu escriure a inscripcio.congres@gmail.com.