Educació i Acció Transformadora per a l’equitat de gènere en el dret a la salut
488
page-template-default,page,page-id-488,elision-core-1.0.8,ajax_updown_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,qode-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Educació i Acció Transformadora per a l’equitat de gènere en el dret a la salut

Un projecte de Farmamundi per contribuir a créixer i viure en una societat on les relacions de gènere siguin igualitàries, on les dones i homes gaudeixin amb igualtat de condicions, la garantia dels drets humans, i del dret a la salut i dels drets sexuals i reproductius, en particular.

Des del 2012, el projecte ha comptat amb la col·laboració de Drac Màgic, de la Cooperativa Candela, i del Colectivo de Mujeres de Matagalpa amb qui de manera conjunta hem après i compartit, amb alumnat i professorat de l’Institut Sils, l’IES Guineueta, i l’ETP Xavier.

Escolta els contes gravats pels nois i noies que van participar en el projecte. Estan a la ràdio del Centre de Recursos del Departament d’Ensenyament. 

Visitar Radio CRP

Mitjançant tallers, sessions participatives i formació reconeguda hem treballat per reconèixer les identitats i comunitàries, per identificar i detectar els diferents estereotips de gènere de la societat en la que vivim i les diferents manifestacions de les violències de gènere que es donen dins l’aula i dels centres educatius, així com per incorporar la perspectiva de gènere com una eina transformadora en la tasca educativa del professorat.

Aquest treball ha donat lloc a obres de creació col·lectiva de teatre, cartells, dossiers, contes, curts audiovisuals i sobretot reflexió, qüestionaments, dubtes, certeses, creativitat…

Material Audiovisual

Dossiers

Altres lectures recomanades

Galeria d'imatges